Aktiviteter

Følgende aktiviteter foregår løbende gennem hele projektperioden:

Laboratorier

Der vil blive afholdt i alt otte laboratorier i løbet af projektet. Til hvert laboratorium deltager arbejdsgrupperne fra alle arbejdspladserne samt konsulenterne fra Teknologisk Institut.

Arbejdspladsbesøg

Konsulenterne fra Teknologisk Institut vil besøge samtlige arbejdspladser en række gange i løbet af projektet. Under besøgene vil konsulenterne give gode råd til, hvordan alle medarbejdere involveres i trivselsarbejdet, og hvordan gryden holdes i kog, så arbejdet med trivsel og arbejdsmiljø fortsætter.

Arbejdspladsernes egne aktiviteter

Arbejdspladserne i projektet vil selv afholde en række små og store interventioner og aktiviteter. Præcis, hvad de vil sætte i værk, vides først, når alle parter har defineret nogle indsatsområder, som de gerne vil gøre noget ved.

Advisory Board

Der er tilknyttet et Advisory Board til projektet. Advisory Boardet består af en række nøglepersoner inden for arbejdsmiljø, organisering og ledelse, og deres opgave er, at følge projektet på afstand og kommer med input til, hvad der løbende kan korrigeres for at opnå succes ude på arbejdspladserne.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s