Om 5i12

Projektet 5i12 har til formål at sænke sygefraværet på 15 arbejdspladser på sundhedsområdet til højst fem procent i år 2012.

Vejen til et lavere fravær skal gå igennem en større trivsel blandt medarbejdere og ledere.

De 15 deltagende arbejdspladser er alle forskellige med forskellige organisationer, medarbejder, arbejdsklima og udfordringer. Derfor vil der også være 15 forskellige veje til at opnå større trivsel og lavere sygefravær.

Et gennemgående træk i projektet er at inddrage medarbejderne i hele processen. Det er medarbejderne, der hver dag står i de hårde, sjove, besværgelige og krævende arbejdssituationer, så det er dem, der kan definere, hvad der skal til, for at deres arbejdsdage bliver bedre.

Med til at drive projektet frem er der i projektet en række konsulenter med specialviden og erfaring inden for trivsel, arbejdsmiljø og organisering fra Center for Arbejdsliv på Teknologisk Institut.

Disse konsulenter vil i løbet af projektet besøge samtlige arbejdspladser og hjælpe dem til at nå deres mål.

Derudover bliver der afholdt i alt otte laboratorier, hvor repræsentanter fra alle arbejdspladser mødes til oplæg med den nyeste viden og erfaringsudveksling.

Det er Region Hovedstaden, der er projektejer på projektet, der er finansieret af Forebyggelsesfonden under Beskæftigelsesministeriet.

Projektresume

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s